fbpx
Din personlige skønhedsrådgiver på app'en My Beauty Advisor

Om My Beauty Advisor

Kender du det, at du står i Matas med en mascara i hånden, men du er i tvivl om, du skal købe den? Med app’en fra My Beauty Advisor behøver du ikke være i tvivl. 

My Beauty Advisor er et univers, hvor vi deler vores oplevelser af skønhedsprodukter. Et univers, der er nemt at navigere i. Med app’en kan du blot scanne mascarens stregkode, og så kommer ratings og anmeldelser af det enkelte produkt frem. My Beauty Advisor er altså din personlige skønhedsrådgiver.

Du kan også finde inspiration blandt utallige produkter og få et nemt overblik over hvad, der får de bedste anmeldelser. Hvis du f.eks. er på udkig efter en ny bodylotion, så kan du bruge app’en som søgefunktion blandt forskellige kategorier. Her klikker du ind på kategorien ‘Hudpleje’, videre til ‘Kropspleje’ og til sidst ‘Bodylotion’, hvorefter en oversigt over bodylotions vises – rangeret efter flest stjerneratings.

Jeg har bl.a. fundet min nyeste concealer fra Tarte Cosmetics igennem anmeldelser på app’en, og jeg må bare sige at de skønne ladies, som har anmeldt den, har altså styr på det. Den ER de 5 stjerner værd!

Formålet med app’en er, at give dig et reelt og sandfærdigt billede af skønhedsprodukterne uden lokkende marketingtekster og betalte produktanbefalinger. Her er det du og jeg, der giver vores mening til kende. Så enkelt er det.  

Hent My Beauty Advisor i din App Store eller i Google Play.

Læs desuden Handelsbetingelser og Guidelines for brug af app’en her.

Download