fbpx
Anne Steenberg er kvinden bag skønheds-app’en My Beauty Advisor.

Om mig

Hej skønhedsfan 

Lad mig præsentere mig selv. Jeg hedder Anne Weichenfeldt Steenberg, og jeg er 37 år. I privaten er jeg mor til to dejlige drenge; Victor på 8 år og Storm på 4 år, og så er jeg lykkelig gift med verdens dejligste mand, som stadig kan give mig røde kinder.

Jeg har arbejdet i skønhedsbranchen de sidste 18 år som Beauty Consultant, produkttræner, Brand Manager og Community Manager for brands som CHANEL, La Prairie, Dolce & Gabbana, L’Occitane, MAX FACTOR og Rimmel London og flere.

Jeg har altid haft en naturlig interesse for skønhedsprodukter. Den velvære, god hudpleje kan give mig, er enorm, og den tilfredsstillende følelse den rette makeup giver mig på en grå hverdag, er helt fantastisk. Du kender helt sikkert følelsen.

Med My Beauty Advisor app’en kan du dele denne tilfredsstillende følelse omkring et skønhedsprodukt med mig og alle de andre dejlige kvinder. Jeg skabte netop app’en for at give os en “beauty-stemme”, hvor vi kan dele ud af vores erfaringer og gode råd. Vi har dem jo alle, så hvorfor ikke dele ud af dem?

F.eks. kan du altid finde en god tørshampoo på hylden i mit hjem. Oh boy, den kan redde en dårlig hårdag. Jeg er afhængig af AHA-produkter og en god ansigtsolie. Når det gælder makeup er concealer et must for mig. Påfør den og vupti! Så ser det ud som om, jeg har fået min skønhedssøvn på 8 timer – hvilket jeg sjældent får. Jeg kan finde anmeldelser af alle disse produkter på My Beauty Advisor app’en og se, hvilke er et must, og hvilke jeg skal holde mig fra.

Det er fantastisk at se, hvor mange skønne kvinder og mænd, der har taget app’en til sig, og det fortæller mig, at det var det rigtige at udvikle denne app. Vil du også være en del af mit skønhedsunivers?

Download